Bratwurst burger med brunede løg

Bratwurst og burger - to af civilisationens bedste madopfindelser møder hinanden i denne forrygende fusionsburger. Sprødgrillede pølser, karryketchup, brunede løg og et godt skud sauerkraut - es ist sehr gut!

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forbered:

  1. Bland ketchup, sød sennep og karry.
  2. Pensl pølserne med olivenolie.
  3. Bland løgskiverne med olie, sukker og rub.

Grill:

  1. Indstil grillen til 185 °C. Sæt panden på grillristen.
  2. Når den er varm, lægges løgene på. Når de er brunet lidt af tilsættes sukker og salt. Grill dem i yderligere 5 min.
  3. Læg pølserne på grillen, og grill dem sprøde - ca. 10 min. på hver side.
  4. Læg burgerbollerne på grillen, og grill dem på begge sider.

Anret:

  1. Flæk bollen, og smør toppen og bunden af bollen med karryketchup.
  2. Tag et par skefulde sauerkraut og læg på.
  3. Læg nogle skiver af pølsen på bunden af bollen ovenpå sauerkrauten.
  4. Anret derefter en stor skefuld stegte løg på pølseskiverne.
  5. Slut af med topbollen, og sæt lidt syltede agurker på toppen med et lille træspyd.

Print opskriften

arrow_upward