BBQ smashburger

Den velkendte smashburger er en udødelig klassiker, og her får du vores opskrift på den velsmagende burger - vi giver den dog lige et ekstra pift med BBQ-sauce, rub, stegte løg og røgede syltet drueagurker.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forbered:

  1. Bland hakket oksekød med rub, 2/3 del af BBQ-saucen, salt og peber.
  2. Form bøffer på ca. 150 g hver.
  3. Læg skiverne af de syltet drueagurker på en grillbakke.
  4. Hæld olien op i en pande.

Grill:

  1. Varm grillen op til 105 °C.
  2. Sæt grillbakken med drueagurkerne på grillristen og grill dem i 20 min.
  3. Skru derefter op på 220 °C og sæt panden på grillristen. Når olien er varmet op, lægges løgene i. Grill dem til de er gyldne. Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir.
  4. Kom smørret på panden og herefter bøfferne. Mas dem helt flade med en grillpalet og vend dem efter 2-3 min. Grill dem yderligere i 3 min. på den anden side.
  5. Læg til sidst burgerbollerne på grillen og rist dem gyldne i et par min. på hver side.

Anretning:

  1. Smør bollerne med BBQ-Sauce.
  2. Læg salat, bøf, drueagurk og løg i.
  3. Afslut med overbollen og servér straks.
    Velbekomme!

Print opskriften

arrow_upward