Stegte nudler med tigerrejer

Stegte nudler eller Pad Thai med tigerrejer er en sand favoritret blandt de fleste, der kan lide skaldyr. I denne version har tigerrejerne selskab af rødløg, peberfrugt, bønnespirer og forårsløg i wokken. Opskriften her er udarbejdet af madfar.dk.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Nudler:

  1. Læg nudlerne i  en skål med en smule salt og hæld derefter kogende vand over.
  2. Når nudlerne er møre men stadig al dente skal de sigtes og lægges på et rent viskestykke.

Klargør:

  1. Skær alle grøntsagerne og gør dem klar til du skal wokke.
  2. Bland karry og chili med 2 spsk. vand og krydr rejerne det.

Tilbered:

  1. Varm wokken godt op og giv den smule olie (1 spsk), kom ægget heri og lav det til scramble æg, træk det op på siden af din wok.
  2. Tilsæt igen et lille skvæt olie. Kom løgene i og blandt det med ægget og wok det i 30 sekunder. Vi steger ved meget høj varme, så rør godt rundt med en palet mens du steger.
  3. Træk løg/æg op på siden af din wok.
  4. Kom olie på og tilføj rød peber og mix med det øvrige i wokken.
  5. Træk det op på siden, tilsæt olie og wok rejerne. Vend rejerne så de steger på begge sider og mix det med resten af wokken og varm igennem et par min.
  6. Vend bønnespirerne i.

Færdiggøre:

  1. Vend nu en god håndfuld nudler i wokken og mix godt sammen, varm igennem 1 minuts tid og tilsæt saucen.
  2. Saucen skal blandes godt med alt i wokken, varm det hele igennem 1 minuts tid.
  3. Anret og server med fintsnittet forårsløg og frisk koriander.

Print opskriften

arrow_upward