Spicy tofu

Tilbered lækre sprøde stykker tofu med en krydret hvidløgssauce. Tofu stykkerne er som svampe og absorberer derfor alle smagene fra saucen, som har en delikat balance mellem salt, krydret og sødt. Opskriften er udarbejdet af: madfar.dk.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Marinere tofu:

  1. Start med at mariner tofuen og lad den trække ca. 15 min. imens du gør grøntsagerne klar.

Steg tofu:

  1. Varm wokken godt op og tilsæt 2 spsk. solsikkeolie. Steg tofuen gylden på alle sider og tag den af panden igen.
  2. Bland alle ingredienserne til saucen.

Wok:

  1. Varm wokken op igen med 1 spsk. olie og steg løget i ca. 30 sekunder, træk den op af siden på wokken.
  2. Steg peberfrugten i ca. 30 sekunder og tilsæt hvidløg og ingefær - steg i ca. 10 sekunder.
  3. Mix med det øvrige i wokken og træk det op på siden igen. Steg tomaterne og vend resten med, pres med paletten så du alt saften ud af tomaterne. Tilsæt forårsløg og chili og sving godt rundt.
  4. Varm wokken godt igennem et par min., rør og sving godt i wokken så det ikke brænder på.
  5. Skru lidt ned for varmen og tilsæt saucen, varm igennem 1 minuts tid og tilsæt til sidst den stegte tofu.
  6. Pynt med friske og finthakkede krydderurter.

Print opskriften

arrow_upward