Crispy Fiskeburger

Er du vild med burger og fisk, og har du endnu ikke prøvet kombinationen af disse to? Så finder du her en opskrift på en lækker crispy fiskeburger med torsk og knas af cornflakes.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Køkken

  1. Skær torsken ud i otte lige store stykker, og dup det tørt med køkkenrulle.
  2. Bland cornflakes med rub, salt og friskkværnet peber. 
  3. Vend torskestykkerne i æg og derefter i cornflakes-blandingen. Læg dem på køl 1 time.
  4. Drys citronskiverne med salt og sukker.
  5. Vend kartoffelskiverne i olie og drys dem med flagesalt.

Grill

  1. Indstil grillen til 200 °C og sæt en pande på grillristen.
  2. Hæld olivenolien på panden og læg fisken på. Steg fisken i 10 min og vend den. Steg derefter i 10 min mere.
  3. Læg kartoffelskiverne direkte på grillristen og grill dem i 10 min på hver side.
  4. Læg citronskiverne på grillristen og grill dem i 10 min.
  5. Flæk burgerbollerne og rist dem på begge sider.

Anret

  1. Smør lidt remoulade på bunden og toppen af bollen.
  2. Læg grillede kartoffelskiver på bunden af bollen og derefter løgspirer.
  3. Dernæst 2 stykker paneret torsk og 2 citronskiver, samt lidt frisk timian.
  4. Afslut med toppen af bollen.

Print opskriften

arrow_upward