Ribeye burger

Hvad egner sig bedre til en skøn grillaften end en lækker ribeye? Den kan selvfølgelig sagtens spises som en god klassisk bøf, men du kan også bruge den til en formidabel burger. Her får du derfor opskriften på en rigtig deluxe burger med ribeye, trøffel mayonnaise, rødbedespread, stegt bacon, løg og svampe.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Køkken

  1. Vask rødbederne.
  2. Læg bacon op i en pande.
  3. Vend løgskiverne i olie og rub.
  4. Udblød trøffelskiverne.
  5. Blend alle delene til rødbedespread (husk at bage *rødbeden i 1 time på grillen). Tilsæt lidt vand, hvis den er meget fast.

Grill

  1. Indstil grillen til 175 °C. Når grillen er varm bag *rødbeden i 1 time.
  2. Læg bøfferne på grillen i 10 min, og tag dem efterfølgende af.
  3. Skru op på 250 °C. og sæt panden med løg og bacon på grillen og steg det til det er let sprødt. Tilsæt svampene og lad dem grille med i 10 min.
  4. Læg bøfferne tilbage på grillen og grill dem 2 min på hver side. Tag dem af lad dem hvile i 10 min.
  5. Flæk burgerbollerne og grill dem på alle sider.

Anret

  1. Smør et tyndt lag rødbedespread på bunden af bollen, og læg lidt radisespirer ovenpå.
  2. Læg et par skiver kød og stegte løg på, samt et par af de udblødte trøfler og den stegte svampeblanding.
  3. Afslut med låget af bollen smurt med trøffel mayonnaise.

Print opskriften

arrow_upward