play_circle_outline youtube
Kalvemoerbrad Opskrift Pillegrill 3897 1

Kalvemørbrad med parmesan og citron

Kalvemørbrad passer perfekt til at blive tilberedt på grillen, og ved hjælp af træpillegrillens unikke grillegenskaber, får du en utrolig velsmagende kalvemørbrad. For at give den et ekstra pift ruller vi den i parmesan og citron, som lige tilføjer en ekstra smagsdimension.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Køkken:

  1. Afpuds mørbraden.
  2. Pensl den med olie og drys med salt og peber.
  3. Bland alle grøntsagerne med olie og læg dem i en pande eller på en grillbakke.
  4. Bland parmesanost og citronskal.

Grill:

  1. Indstil og opvarm grillen til 185°C.
  2. Læg mørbraden ind i grillen, og sæt samtidig panden med grøntsager derind. Husk at vende grøntsagerne undervejs.
  3. Når mørbraden har nået en kernetemperatur på 55°C, tager du den af grillen. Det tager ca. 30 min. Lad den hvile i ca. 10-15 min.

Anret:

  1. Vend eller rul kalvemørbraden i parmesan/citronblandingen, og skær den i 3 cm tykke skiver.
  2. Server med grøntsager og smag til med lidt friske krydderurter samt salt og peber.

Print opskriften

arrow_upward