Grillede hvide asparges

Skal grillmiddagen tilføres et enkelt, men yderst velsmagende gourmet-element, er disse grillede hvide asparges lige sagen. Server dem enten som forret eller tilbehør. Opskriften er udarbejdet i samarbejde med:
Lukas Grøntved, som er en del af juniorkokkelandsholdet, Nordjysk Mester og Mols Mester for kokkeelever 2022

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Knæk bunden af de hvide asparges - der hvor de naturligt knækker.
  2. Skræl dem herefter fra hovedet og nedefter.
  3. Hak ramsløgsblade i tynde strimler.

Tilberedning:

  1. Rist græskarkernerne i en pande over Sizzle Zonen til de er “puffet” - giv dem rigeligt med salt herefter.
  2. De hvide asparges pensles med olivenolie og grilles i ca 10 min. på direkte varme.
  3. Herefter skæres asparges i mundrette stykker og vendes sammen med græskarkerner, ramsløg, citronjuice og citronskal.

Anret:

  1. Herefter rives vesterhavsost fint udover og den er serveringsklar.

Print opskriften

arrow_upward