Grillet laks med citron og honning

Det er nemt at tilberede en Laks på grillen og der findes mange måder at gøre det på eller rettere opskrifter på det. I denne opskrift har vi at gøre med en varmrøget laks, som drysses med en lille smule Boemsen Pineapple Punch Rub eller Honey Dust Rub. Opskriften er udarbejdet i samarbejde med: Boemsen.dk.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Forret

Ingredienser

Sådan gør du


Tilberedning:

  1. Lad en grill blive godt varm.
  2. Pisk citronsaft, honning og olivenolie sammen.
  3. Salt laksen, drys derefter med lidt BBQ Krydderi Honey Dust eller Pineapple Punch og grill den ca. 5 min. på skindsiden, vend laksen og grill den yderligere 1 til 2 min. på kødsiden.
  4. Pensl evt. laksen med honning marinaden undervejs.
  5. Server straks sammen med resten af marinaden og det tilbehør, du ønsker.

Print opskriften

arrow_upward