Stegt and i rød karry - Gang Pet Beth Yang

Gang Pet Beth Yang er en klassiker indenfor wokretter og er næsten altid at finde på et asiatisk menukort. Der er mange variationer af retten, men fælles for dem alle er den karakteristiske og lettere spicy smag af and (eller kylling), kokosmælk og rød karry i selskab med grøntsager og søde frugter. Her er vores fortolkning med ananas, vindruer og litchi.

 

  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargør alle råvarer:

  1. Rengør og hak/snit alle grøntsager. Halver vindruer og cherrytomater, så de er klar til wokken.
  2. Skær ande- eller kyllingebrysterne ud i strimler.

Wok:

  1. Tænd wokken, og kom lidt chili og olie i panden.
  2. Steg ande- eller kyllingestrimlerne til de er lysebrune.
  3. Rør karrypasta og kokosmælk i, og lad det koge i ca. 2 min.
  4. Kom resten af ingredienserne i, og lad retten småkoge i 15 min.
  5. Smag til med fiskesauce, salt og sukker.
  6. Pyntes med basilikumblade og serveres med kogte ris.

Print opskriften

arrow_upward