Lynstegt oksekød med østerssauce

Til vores Åbent Showroom serverede Nang denne lækre wokret med oksekød og østerssauce, som bare altid går godt i spænd i disse krydrede retter.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Oksekød skæres i tynde skiver og marineres i en blanding af østerssauce, soya, sukker, lidt under halvdelen af olien, salt og peber i mindst 20 min.
  2. Grøntsagerne rengøres og skæres.
  3. Hvidløg hakkes.
  4. Ris koges.

Tilberedning:

  1. Det resterende olie varmes på wokken.
  2. Hvidløg og chili svitses.
  3. Oksekødet blandes i og steges 2-3 min.
  4. Grøntsagerne blandes i med lidt vand og steges videre i 2-3 min.

Anret:

  1. Serveres med ris.

Print opskriften

arrow_upward