Mexicansk lasagne på pillegrill

Lasagne er en klassisk hverdagsret i de fleste danske hjem. Her laver vi en smagsfuld mexicansk tortilla lasagne, som er et hit hvad end den skal serveres til hverdag eller fest.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Gør alle ingredienser klar på et spækbræt.
  2. Tænd grillen på 200 °C og sæt en støbejernspande på risten.

Tilberedning:

  1. Når grillen er varm, steges løg, hvidløg, chili og forårsløg af.
  2. Tilsæt kød og brun det af.
  3. Peberfrugt, Tex Mex krydderi og salsa hældes på.
  4. Lad det simre i ca. 15 min.
  5. Hæld kødsovsen over i en skål ved siden af.
  6. Byg nu din lasagne op i panden eller i en springform. Start med lidt kødsovs eller ost i bunden, dernæst en pandekage, så kødsovs og lidt ost igen osv. Afslut med en pandekage på toppen.
  7. Drys det sidste ost på toppen og pynt med jalapenos.
  8. Grill retten i 25 min. 

Servering:

  1. Server med salat eller guacamole.

Tips:

Vi anbefaler du anvender en støbejernspande til din lasagne.

Print opskriften

arrow_upward