Æbletærte i fad på grill

En klassisk æbletærte krydret med kanel er bare altid et hit. Her i en udgave med butterdej som bund og top, så du ikke skal bruge ekstra tid på at stå og ælte en dej. Server æbletærten direkte fra grillen sammen med is eller creme fraiche, det smager bare helt fantastisk.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Dessert

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Indstil grillen til 200 °C.
  2. Smør formen.
  3. Rul butterdej ud og skær en bund og top, så den passer ned i formen.
  4. Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i både.
  5. Vend æblerne i kanel og sukker.
  6. Læg æblerne på butterdejen i formen og fordel små klatter smør rundt på æblerne.
  7. Læg butterdejslåget på.

Tilberedning:

  1. Bag tærten i grillen i ca. 30 min til den er gylden på toppen.
  2. Rør cremefraiche med vaniljesukker. Så er tærten klar til servering.

Tips:

Vi anbefaler du tilbereder tærten i en støbejernspande eller springform. Vores favorit er Traegers Apple træpiller til denne kage.

Print opskriften

arrow_upward