play_circle_outline youtube
Grillet Banan Med Skumfiduser

Grillet banan med chokolade og skumfiduser

Bananer er fantastiske, de er pakket ind fra naturens side og derfor nemme at have med. De smager godt som de er, men når de kommer på grillen går smagen og konsistensen fra snack til dessert. 

Alt bliver bare bedre med chokolade, og små skumfiduser - så selvfølgelig skal det med på picnic. Lad grillen kombinere banan, chokolade og skumfiduser til Campfire Banana Boats - en velsmagende dessert, som er et hit for alle aldre.

TIP! Køb en softice i bæger og giv den varme banan en god klat is på toppen - bedre bliver det ikke! Husk at tag nogle små tallerkner og skeer med, da det ikke er fingermad.

Retten indgår i Fårup Sommerlands forslag til en Grillax menu, som du kan tilberede i Napoleon grillområdet i parken.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Dessert

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Husk at pakke skeer og en kniv til at skære bananen op.
  2. Hvis bananerne skal grilles med fyld i fra start, så husk også folie til at støtte dem, så de ikke vælter.

Grillen, metode 1:

  1. For at få en jævn varme igennem bananerne, skal de hele på grillen og grilles på begge sider, indtil de er mørkebrune.
  2. Tag dem af grillen og skær dem halvt igennem.
  3. Fyld chokolade og skumfiduser i bananerne, og lad varmen langsomt smelte fyldet. Du kan også sætte dem ind i grillen igen kortvarigt.

Grillen, metode 2:

  1. Lav et snit på langs af bananerne, så de kan åbnes en smule. Fyld dem med chokoladestykker og skumfiduser.
  2. Hvis bananen ikke kan ligge stabilt på grillen, kan du bruge folie til at støtte siderne eller pakke dem helt ind i det.
  3. Når fyldet er smeltet og det meste af bananerne er blevet sorte, er de færdige.

Anret:

  1. Bananerne kan spises direkte fra skrællen eller pakkes ud og serveres på en tallerken.
  2. Tag forbi en iskiosk og køb noget softice eller nogle kugler af is.
  3. Anret bananerne og isen og nyd en dejlig grillet dessert.

    TIP! Husk at tag nogle små tallerkner og skeer med, da det ikke er fingermad.

Print opskriften

arrow_upward