Grillet halloumi og tomater

Halloumi er en lækker ost, som har et højt smeltepunkt, der gør den perfekt til grill. Halloumi har en helt speciel konsistens - det knirker på en sjov måde, når man spiser den.

Kombinationen af den letsaltet ost og sommerens modne tomater, fungerer som en lækker frisk sommer-salat. Den kan nydes som forret eller som tilbehør til en hovedret, valget er dit.

Retten indgår i Fårup Sommerlands forslag til en V.I.Picnic menu, som du kan tilberede i Napoleon grillområdet i parken.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Rengør grøntsager og skær osten, så den er klar til grillen.
  2. Skær halloumien i skiver, evt. pensl dem med lidt olie. Pak ned til picnic.
  3. Skær tomaterne i skiver eller mindre stykker, og bland dem med salatløg og olivenolie. Smag til med salt og sort peber. Pak ned til picnic.

Grillen

  1. Grill halloumien ca. 1 minut på hver side.

Anret:

  1. Læg salaten ud som underlag for den grillede halloumi. Velbekomme.

Print opskriften

arrow_upward