play_circle_outline youtube
Istock 843194328 1

Grillet halloumi og tomater

Halloumi er en lækker ost, som har et højt smeltepunkt, der gør den perfekt til grill. Kombinationen af den letsaltede ost og sommerens modne tomater, fungerer som en lækker frisk sommer-salat. Den kan nydes som forret eller som tilbehør til en hovedret - valget er dit.

Retten indgår i Fårup Sommerlands forslag til en V.I.Picnic menu, som du kan tilberede i Napoleon grillområdet i parken.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Rengør tomater og rødløg og skær dem i skiver. Tomatskiverne skal være ekstra tykke, så de kan grilles.
  2. Skær halloumien i skiver, evt. pensl dem med lidt olivenolie. Pak det hele ned til picnicen.

Grillen:

  1. Grill halloumien og tomaterne ca. 1 min. på hver side og krydr med salt og peber.

Anret:

Læg salaten ud som underlag for den grillede halloumi og tomaterne. Velbekomme.

Print opskriften

arrow_upward