Ribeye burger

Lækker Ribeye burger, som indgår i Fårup Sommerlands forslag til en V.I.Picnic menu, som du kan tilberede i Napoleon grillområdet i parken.

 

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Rengør grønt og evt. krydder kødet.
  2. Pak en lille urtekniv til at skære grønt og en kniv til at skære ribeye steaks. 

Grillen:

  1. Grill dine steaks på en meget varm grill.
  2. Et tip er at dine steaks skal have cirka et minut per side, per cm tyk, for at blive en lækker rød-medium. Vores ribeye steaks er ca. 2 cm tykke og derfor skal de grilles 2 min. på hver side.
  3. Varm burgerbollerne eller flutes på brødhylden.
  4. Tag dine ribeye steaks af grillen og lad dem hvile i et par minutter inden servering.

Anret:

  1. Skær grønt, din steak og saml nu din burger. 

Print opskriften

arrow_upward