Ribeye burger

Skal din picnicmad være ekstra lækker? Så er en ribeye-burger det helt rette valg. Burgeren er faktisk utrolig let at lave, så længe du har adgang til en god, varme grill. Burgeren her indgår også i Fårup Sommerlands forslag til en V.I.Picnic menu, som du kan tilberede i Napoleon grillområdet i parken

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Rengør grøntsagerne og krydr kødet.
  2. Pak en lille urtekniv til at skære grønt og en kniv til at skære dine ribeye steaks. 

Grillen:

  1. Grill dine bøffer på en meget varm grill.
  2. Et tip er at dine bøffer skal have cirka et minut per side, per cm tyk, for at blive en lækker rød-medium. Vores ribeye bøffer er ca. 2 cm tykke og derfor skal de grilles 2 min. på hver side.
  3. Varm burgerbollerne eller flutes på brødhylden.
  4. Tag dine ribeye bøffer af grillen, og lad dem hvile i et par minutter inden servering.

Anret:

  1. Saml din burger med dine ønskede grøntsager og favorit topping såsom ketchup, burgerdressing eller BBQ-sauce.

Print opskriften

arrow_upward