play_circle_outline youtube
Kylling Og Groent I Fad Opskrift Gasgrill 1

Kylling og grønt i fad

Grøntsager, sovs og kylling - nemmere bliver det ikke at tilberede det perfekte picnic måltid. Klargør en alubakke med grønt og saml det sidste af retten på grillen.

Retten indgår i Fårup Sommerlands forslag til en Grillax menu, som du kan tilberede i Napoleon grillområdet i parken.

 

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Rengør og skær alle grøntsagerne i mundrette bidder.
  2. Pak dem i poser eller andet til din picnic og medbring en alubakke eller grillbakke.
  3. Mariner kyllingerne og pak ned.

Grillen:

  1. Læg kyllingestykkerne direkte på grillen.
  2. Kom alle grøntsager i bakken, tilsæt hakkede tomater og pikantosten. Rør det hele rundt for at blande sovsen og stil på grillen ved indirekte varme.
  3. Efter ca. 15 min lægges kyllingerne op i fadet og grilles færdig med retten, indtil grøntsagerne er møre.

Anret:

Lad retten køle lidt af og server evt. med lidt brød til. Velbekomme.

Print opskriften

arrow_upward