Kylling og grønt i fad

Grøntsager, sovs og kylling - nemmere bliver det ikke at tilberede det perfekte picnic måltid. Klargør en alubakke med grønt og saml det sidste af retten på grillen.

Retten indgår i Fårup Sommerlands forslag til en Grillax menu, som du kan tilberede i Napoleon grillområdet i parken.

 

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Rengør og skær alle grøntsagerne i mundrette bidder.
  2. Pak klar til picnic i en alubakke eller bradepande, som kan komme direkte på grillen.
  3. Mariner kyllingerne og pak ned.

Grillen:

  1. Læg kyllingestykkerne direkte på grillen.
  2. Sæt fadet med grøntsager på grillen, tilsæt en dåse med hakket tomat og pikantost. Rør rundt for at blande sovsen.
  3. Efter ca. 15 min lægges kyllingerne op i fadet og grilles færdigt, indtil grøntsagerne er møre efter ønske. 

Anret:

  1. Lad retten køle lidt af og server evt. med lidt brød til. Velbekomme.

Print opskriften

arrow_upward