play_circle_outline youtube
Bananasplit Med Trefarvetcreme Opskrift

Grillet bananasplit med trefarvet creme

Efter en lækker grillmiddag skal man selvfølgelig afslutte med en god dessert, og når grillen alligevel er tændt, så er det jo en perfekt mulighed for at lave en rigtig sommerdessert: Grillet bananasplit. 

I denne opskrift har vi lavet en lidt moderne fortolkning på klassikeren, og forsynet den med en trefarvet creme. Den er utroligt let at lave og smager simpelthen fantastisk - og så falder den med sikkerhed både i børn og voksnes smag.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Dessert

Ingredienser

Sådan gør du


Tilberedning:

  1. Forvarm grillen til 185°C.
  2. Læg bananerne på grillristen og grill dem i ca. 15-20 min. Vend dem et par gange undervejs, så de er brune over det hele.

Creme:

  1. Smelt chokoladen i en kasserolle på grillen og afkøl den lidt.
  2. Pisk fløden og del det i tre lige store portioner.
  3. Pisk 38% cremefraiche og fordel det i de 3 portioner fløde.
  4. Bland chokoladen i en del.
  5. Bland marmelade i den anden del.
  6. Bland vaniljesukker i den tredje del.

Anret:

  1. Tag bananerne af grillen og flæk dem.
  2. Fordel de tre forskellige cremer i hver af bananerne.
  3. Pynt med hindbær, daim og citronmelisse.

Print opskriften

arrow_upward