Iberico spareribs

Ribs er en af de absolut største BBQ-klassikere, og når du først har prøvet at lave dem selv helt fra bunden, køber du aldrig færdiglavede ribs igen. I denne opskrift kan du læse, hvordan du griller de populære spareribs fra Iberico sortfodsgris. Disse ribs er ofte mere fedtholdige end andre typer ribs, hvilket er grunden til, at vi her griller dem i kortere tid, så de bibeholder saft og kraft.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Indstil og forvarm grillen til 105 °C.
  2. Trim, rens og fjern hinden på kambenene ved at stikke en sløv kniv ned mellem benene på bagsiden og få fat i hinden. Træk derefter hinden af.
  3. Smør med neutral olie og drys med rub på begge sider af kambenene.

Tilberedning:

  1. Læg kambenene på grillen og giv dem røg i 1 time ved 105 °C. Brug gerne Super Smoke, hvis din grill har det.
  2. Skru grillen op på 155 °C og grill dem i ca. 2 timer mere.
  3. Pensl dem med BBQ-sauce de sidste 30 min. af tilberedningstiden på begge sider.

Anret:

  1. Skær dem ud i mindre stykker.
  2. Server evt. med bagekartoffel og majs.

Print opskriften

arrow_upward