Varmrøget laks med dijon og rub

Lav en lækker varmrøget laks i bedste grillstil. Laksen grilles på en Traeger Timberline pillegrill, hvor der grilles på lav varme under hele tilberedningen, og sammen med Timberlines smarte Super Smoke-funktion, får fisken en masse god røgsmag.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Trim laksen ved at fjerne eventuelle ben og skær den til.
  2. Smør med sennep og drys med brun farin, samt Traeger Veggie Rub.
  3. Krydr med salt og peber. Sæt laksen på køl i to timer.
  4. Fjern krydderierne med en kniv og lad den stå på køl i 1 døgn.
  5. Læg laksen på en grillbakke.

Grill:

  1. Indstil og forvarm grillen til 75°C.
  2. Hvis din grill har Super Smoke funktion, så kan du med fordel bruge det.
  3. Grill laksen i ca. 60 min.

Anret:

  1. Skær laksen i lige store stykker eller server hel på en buffet.
  2. Server evt. med grillede asparges.

Print opskriften

arrow_upward