And med ris og grønt

Uanset om det er til hverdag eller i weekenden, så kan en solid wokret altid gøre underværker. I denne opskrift sprødsteger vi andebryst, som vi kombinerer med grøntsager og ris. For at give ekstra saft og kraft til retten, tilfører vi også en skøn woksauce, som på fornem vis binder alle smagsnuancer sammen. Opskriften er udarbejdet af: Handgaard bbq.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargør alle råvarer:

  1. Rengør og hak/snit alle grøntsager, så de er klar til wokken.
  2. Bland saucen og hav den klar.

Steg andebryst:

  1. Skær tern i fedtsiden på andebrysterne og krydr derefter med salt på alle sider.
  2. Tænd wokken og læg andebryst på den kolde wok pande. Steg nu andebrysterne 3 min. på hver side.
  3. Tag dem af og lad dem hvile.

Wok:

  1. Kom risene i wokken og vend dem rundt i fedtet fra anden. Efter ca. 2 min. tager du risene af igen.
  2. Hæld chiliolie i wokken og steg grøntsagerne af i olien.
  3. Mens grøntsagerne steges, skærer du andebrysterne ud i mindre stykker.
  4. Når grøntsagerne begynder at tage farve, tilføjer du risene og anden, så det bliver varmet op igen.
  5. Smag til med woksaucen.

Print opskriften

arrow_upward