play_circle_outline youtube
Majs Med Estragonsmør
Majs Med Estragonsmør 2

Majs med estragonsmør

Sommer siger gul sol på himlen, men også gule majs på grillen. Majskolber er i sæson juli, august samt september og egner sig suverænt til at lægge på grillen. Majskolber kan tilberedes på mange forskellige måder, og i denne opskrift viser vi, hvordan du kan grille majs på den helt klassiske facon - og så serverer vi den selvfølgelig med smør.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Køkken:

  1. Bland smørret med estragon og bearnaise essens.

Grill:

  1. Indstil og forvarm grillen til 185 °C.
  2. Læg majsene med bladene ind på grillristen.
  3. Vend dem en enkelt gang undervejs.
  4. De skulle gerne være færdige efter 20-25 min.

Anret:

  1. Pil bladene af majsen. Smør med et godt lag estragonsmør eller almindeligt smør.
  2. Drys med flagesalt.
  3. Smør flere gange med smørret.

Print opskriften

arrow_upward