play_circle_outline youtube
Flanksteak Billede 0000S 0002 0017BA2D 707B 4EB3 A21F CD7257C79062
Flanksteak Billede 0000S 0000 0B0EAD33 3F76 4D57 9B94 D08D21C77262
Flanksteak Billede 0000S 0003 75A036CB A375 4A42 9081 C54A35D05417
Flanksteak Billede 0000S 0001 4D8EC039 59FA 45FA BA5A BFFA7E05531F

Flanksteak med chimichurri

Den velkendte flanksteak er ofte et hit på grillen, og det er faktisk utrolig let at grille. I denne opskrift viser Martin, hvordan du nemt griller en flanksteak, og for lige at tilføre en ekstra velsmagende dimension til kødet, pensler vi den afslutningsvist med en lækker chimichurri. Kombinationen af det saftige kød og de krydrede smagsnuancer fra urter, chili og hvidløg smager helt eminent, og skal nok blive en succes til din næste grillmiddag.

I opskriften har vi grillet på vores transportable TravelQ gasgrill, som er perfekt til camping, picnic og sommerhusture.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Køkken:

  1. Krydr kødet med salt og peber.
  2. Hak alle delene til chimichurri fint.

Grillen:

  1. Indstil grillen på direkte varme - ca. 220 °C.
  2. Pensl grillristen med olie.
  3. Grill kødet 2 min. på hver side.
  4. Pensl et godt lag med chimichurri på begge sider af kødet.
  5. Grill det yderligere i 1 min. på hver side.

Anretning:

  1. Lad kødet trække i 10 min.
  2. Drys med lidt flagesalt og skær det ud i skiver.

Print opskriften

arrow_upward