play_circle_outline youtube
Hakkeboeffer Med Bloede Loeg Opskrift Gasgrill 1
Hakkeboeffer Med Bloede Loeg Opskrift Gasgrill 2
Hakkeboeffer Med Bloede Loeg Opskrift Gasgrill 3
Hakkeboeffer Med Bloede Loeg Opskrift Gasgrill 4

Hakkebøffer med bløde løg og whiskeysauce

Uanset om det er hverdag eller weekend, så er hakkebøffer med bløde løg altid et hit på middagsbordet. I denne opskrift kan du se, hvordan du nemt laver hele retten på grillen. Vi vælger også at give bøfferne og løgene et lækkert røget twist ved at bruge Napoleons røgerør. Dette kan selvfølgelig nemt udelades, hvis du foretrækker at køre den helt traditionelle stil.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Køkken:

  1. Form bøfferne, og krydr med salt og peber
  2. Skær løgene i skiver

Grillen:

  1. Tænd grillen og varm den op til den har en stabil temperatur på 200 °C.
  2. Sæt støbejernspanden på grillen med direkte varme og varm den op.
  3. Hvis du ønsker at tilføre en lækker røget smag så fyld et røgerør og placer det på grillens Sear Plates.
  4. Smelt smørret i panden og hæld olie ved.
  5. Læg bøfferne i panden og steg dem 5 min. på begge sider. Læg dem dernæst op på grillens varmehylde.
  6. Smelt smørret til løgene og steg dem deri i ca. 10-15 min. til de skifter farver og bliver gyldne.
  7. Bland BBQ-sauce, fløde, oksebouillon og whiskey. Krydr med salt og peber, og sæt den på grillen i 10 min. Vi bruger amerikansk bourbon whiskey, men du kan sagtens eksperimentere med andre typer – f.eks. skotsk eller irsk whiskey.
  8. Når løgene er stegte, lægger du bøfferne i panden.

Anretning:

  1. Server bøffer, løg og sauce sammen med kogte kartofler.

Print opskriften

arrow_upward