play_circle_outline youtube
Kalvefilet2
Kalvefilet1

Kalvefilet på rotisseri

Skal middagen være nem og samtidig utrolig velsmagende, så kan vi varmt anbefale dig at prøve denne opskrift på kalvefilet - kalvefilet kan selvfølgelig også snildt udskiftes med oksefilet. Vi griller kødet på rotisseriet, så det bliver tilberedt ensartet og opnår en fantastisk smag og mørhed.
Hvis du eventuelt ønsker en ekstra sprød stegeskorpe, kan du med fordel give det en tur på grillens SIZZLE ZONE, så det får en dejlig karamelliseret overflade.
  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Køkken:

  1. Afpuds kødet.
  2. Snør kødet op med friske rosmarinkviste, så det er ensartet i størrelsen.
  3. Bland alle ingredienserne til marinaden.

Grillen:

  1. Indstil grillen til 250 °C.
  2. Tag risten op og sæt en Drop-In pande oven på grillens Sear Plates.
  3. Sæt rotisserispyddet med kødet i motoren og grill det i 15 min.
  4. Pensl med marinaden.
  5. Krydr med flagesalt.
  6. Efter 15 min. skruer du grillen ned på 190 °C ved at sætte brænderen nedenunder på lavt blus.
  7. Pensl igen med marinaden.
  8. Grill kødet i 45 min. til det har en kernetemperatur på 60 °C.
  9. Tag det af grillen og lad det hvile i 15 min.

Anretning:

  1. Fjern snoren fra kødet.
  2. Skær det i tynde skiver.

Print opskriften

arrow_upward