play_circle_outline youtube
Flanksteak 1
Flanksteak2

Langtidsgrillet flanksteak

Flanksteak egner sig perfekt til grillen, og fordi det er et tyndt stykke kød, så kan det hurtigt og nemt grilles. Det er dog også muligt at skrue godt ned for temperaturen og langtidsgrille kødet. Ved at gøre det på din Traeger, kan du derved tilføre en fantastisk røget grillsmag.
I denne opskrift viser Anders ”Ædedolken" Lang, hvordan du bærer dig ad, og han giver desuden et tip til en herlig tilbehørsret, som består af selleri, fløde og masser af bacon.
  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Køkken:

  1. Krydr kødet.
  2. Læg baconskiverne i en pande og lad dem falde ud over kanten.
  3. Bland fløde, salt og peber i en skål.
  4. Læg selleriskiverne ned i bunden af panden og luk med bacon.
  5. Pynt med friske timiankviste.

Grillen:

  1. Indstil grillen til 85 °C.
  2. Læg kødet på grillristen og grill det i 30 min.
  3. Stil panden med selleri på øverste grillrist og grill det sammen med kødet.
  4. Efter 30 min. tages kødet af og grillen skrues op på 260 °C.
  5. Grill sellerien i 30 min. mere.
  6. Når sellerien er ved at være færdig lægger du kødet på grillen igen og griller det i 2 min. på hver side.
  7. Lad kødet hvile i ca. 10 min. inden udskæring.

Anretning:

  1. Spis kødet sammen med indpakket selleri i bacon.

Print opskriften

arrow_upward