Små grillede krydderkartofler

Det er nemt, det er hurtigt og det smager bare super godt til stort set alt grillmad. Uskrællede små kartofler eller kartofler skåret i både med olivenolie og krydderier, træder ind i en helt anden kartoffel liga, så snart grillen gør sit job.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Skyl kartoflerne og kom dem i en alubakke.
  2. Drys krydderurter og salt over og stænk med olivenolie.
  3. Bland det godt sammen, så krydderier og olie er jævnt fordelt på kartoflerne.

Tilberedning på grillen:

  1. Tænd grillen og varm den op til 200 °C.
  2. Når grillen er 200 °C slukker du de eller den midterste bundbrænder.
  3. Stil bakken med kartoflerne på grillristen og grill dem til de er gyldenbrune og lækre. Vend dem evt. en gang eller to under tilberedningen, så de bliver jævnt brune over det hele.

Servering:

Kan serveres som tilbehør til stort set alt med eller uden sovs/dressing.

Print opskriften

arrow_upward