Kylling med grøntsager

Kylling må vist siges at komme i top 3, når det handler om populære ingredienser i wokretter. I denne opskrift har den fået selskab af pasta og lækre grøntsager som slikærter, kikærter, champignoner og peberfrugt. Opskriften er udarbejdet i samarbejde med Handgaard bbq.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargøring:

  1. Hak alle grøntsager groft, og bland wok-saucen sammen.

Tilberedning:

  1. Tænd din HOT WOK og steg kyllingen
  2. Når kyllingen er færdigstegt, tages den op af wokpanden.
  3. Steg kikærterne, og tag dem af igen.
  4. Steg svampene. Når de begynder at skrumpe tilsættes løgene.
  5. Når svampe og løg har fået farve tilsættes peberfrugten, som steges ca. i et minut.
  6. Hæld alle øvrige ingredienser i wokken undtagen slikærterne.
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Lige inden servering kommes slikærterne i.

Print opskriften

arrow_upward