Bøf med løg på wok

Det er ikke kun klassiske wokretter, du kan bruge din HOT WOK til. Også en dansk kendis som bøf med løg, er gasblusset særdeles velegnet til sammen med en HOT WOK paellapande. Så kan du nemt stege bøfferne og løg, samt tilberede den lækreste brune sovs i rigelige mængder i dit udekøkken. Denne sommerversion er piftet op med frisk timian og brombær.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Bløde løg - løgblanding:

  1. Varm panden op.
  2. Steg porrer og løg bløde.
  3. Tilsæt timian, sukker, salt og peber. Tag dem op.

Steg bøfferne:

  1. Steg bøfferne i 4 min. på hver side.
  2. Tag dem af (de skal ikke være gennemstegte, da de også skal simre i saucen)

Brun sovs:

  1. Smelt smør, og hæld mel på panden.
  2. Pisk, og lav en smørbolle.
  3. Hæld væske på (mælk, kartoffelvand og ca. 1,5 dl fløde).
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Lad retten simre 5 min.

Final touch:

  1. Læg bøfferne i saucen, og lad det simre i ca. 7-10 min.
  2. Placer rigelig af løgblandingen på hver bøf.
  3. Put brombær ned imellem, og lad dem simre med 2-3 min.
  4. Drys til sidst med flagesalt inden servering.

Print opskriften

arrow_upward