Nem brownie på pillegrill

Denne brownie-opskrift vil du vende tilbage til igen og igen, for den kan nemlig stå på køl i mange timer. Skal dine børn eksempelvis have kage med i skole, så stil kagen på køl, og bag den om morgenen. Eller hvis du har grillgæster, kan du stille kagen ind efter maden, og så har du en lækker dessert i form af nybagt brownie.

Tip til et ekstra saftigt resultat: Tag din brownie ud af grillen 3-4 minutter før du tror, at den er færdig.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Dessert

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Smelt smør og mørk chokolade i en gryde. Derudover skal der også grofthakkes lidt chokolade, som skal bruges senere.
  2. Pisk æg og sukker luftigt, hvidt og skummende.
  3. Bland mel, salt, kakao og vaniljesukker sammen.
  4. Vend det forsigtig sammen med æggeblandingen, samtidig med du hælder smør/chokolade-blandingen forsigtigt i.
  5. Vend kagedejen rundt til den er ensartet, og hæld den i en bagepapirbeklædt bradepande.
  6. Fordel det grofthakkede chokolade rundt i kagedejen.
  7. Sæt den på køl i 1 time eller mere (hvis det er til gæster, kan den stå på køl til den skal nydes).

Bagning på grillen:

  1. Forvarm grillen til 185° C.
  2. Sæt bradepanden med kagedejen direkte fra køleskabet på grillen.
  3. Bag den i ca. 20 min., og tjek om den er blevet lidt fast på toppen. Hvis den stadig er meget blød bages den 5 min. mere.

Servering:

  1. Serveres gerne lun med vaniljeis og friske bær.

Print opskriften

arrow_upward