Stegte nudler med oksekød og pak choi

Her får du en super velsmagende wokret med udon-nudler, oksekød, forårsløg og pak choy, pak choi eller bok choy - ja, kært barn har mange navne. Pad thai retten krydres med hvidløg samt chili og toppes med peanuts.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Klargør ingredienser:

  1. Skær gulerødder i stave.
  2. Skær forårsløg i tynde halve skiver.
  3. Skær og hak pak choi groft.
  4. Hak eller pres hvidløgene i små stykker.
  5. Riv ingefæren så fint som mulig.
  6. Hak chili så fint som muligt.

Kog nudler:

  1. Sæt en stor gryde med vand over kog.
  2. Kog nudlerne i gryden med vand i 2-3 min.
  3. Efter kogning gemmes ca. 1 dl af kogevandet.
  4. Omrør nudlerne med det gemte kogevand og hoisinsaucen.
  5. Sæt låg på, og lad dem stå.

     

Wok:

  1. Opvarm wokken i ca. 1 min., og hæld lidt solsikkeolie i.
  2. Steg gulerødderne i 4-6 min.
  3. Tilsæt pak choi, hvidløg, ingefær og evt. limeblade. Smag til med lidt salt.
  4. Når det er stegt ved høj varme i 2-4 min., tages grøntsagerne op i en skål.
  5. Opvarm wokken igen med en ny omgang solsikkeolie.
  6. Steg oksekødet i 4-6 min. på fuld varme, og tilsæt herefter soyasaucen og grøntsagerne fra skålen.
  7. Vendes sammen i 1 min.
  8. Herefter tilsættes nudlerne i wokken og vendes med i 1 min. ved mellemvarme.

Anret:

Anret retten på tallerken og top med chili og peanuts.

Print opskriften

arrow_upward