Ingredienser
Sådan gør du
Klargør ingredienser:
- Skær gulerødder i stave.
- Skær forårsløg i tynde halve skiver.
- Skær og hak pak choi groft.
- Hak eller pres hvidløgene i små stykker.
- Riv ingefæren så fint som mulig.
- Hak chili så fint som muligt.
Kog nudler:
- Sæt en stor gryde med vand over kog.
- Kog nudlerne i gryden med vand i 2-3 min.
- Efter kogning gemmes ca. 1 dl af kogevandet.
- Omrør nudlerne med det gemte kogevand og hoisinsaucen.
- Sæt låg på, og lad dem stå.
Wok:
- Opvarm wokken i ca. 1 min., og hæld lidt solsikkeolie i.
- Steg gulerødderne i 4-6 min.
- Tilsæt pak choi, hvidløg, ingefær og evt. limeblade. Smag til med lidt salt.
- Når det er stegt ved høj varme i 2-4 min., tages grøntsagerne op i en skål.
- Opvarm wokken igen med en ny omgang solsikkeolie.
- Steg oksekødet i 4-6 min. på fuld varme, og tilsæt herefter soyasaucen og grøntsagerne fra skålen.
- Vendes sammen i 1 min.
- Herefter tilsættes nudlerne i wokken og vendes med i 1 min. ved mellemvarme.
Anret:
Anret retten på tallerken og top med chili og peanuts.