Dybstegte bananer

Thai fried bananas er en klassisk asiatisk dessert med dybstegte bananer, som er at finde på stort set alle gadehjørner i Sydøstasien, men du behøver ikke at rejse så langt. Du kan nemlig selv lave dem med din HOT WOK og måske servere dem med is og chokoladesovs.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Dessert
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Tilberedning:

  1. Mel, sukker, natron og vand røres sammen til en dej.
  2. Tag skralden af bananerne, og skær dem i 3 stykker.
  3. Rul dem let i mel.

Wok:

  1. Opvarm wokpanden, og tilsæt olie (kræver en del olie).
  2. Dyp bananstykkerne i dejen, og lad den overskydende dej dryppe af.
  3. Steg dem i olie indtil de er gyldenbrune.
  4. Tag dem op og lad overskydende olie dryppe af.

Anretning:

Drys evt. bananerne let med flormelis, og server straks - gerne sammen med vaniljeis og chokoladesovs.

Print opskriften

arrow_upward