play_circle_outline youtube
Majs Ribs Opskrift

Majs-ribs

De velkendte majskolber er altid et hit på grillen, men har du prøvet at pifte dem op med røg og BBQ-sauce? I denne opskrift henter Anders "Ædedolken" Lang inspiration fra spareribs og viser, hvordan man kan opnå en helt fantastisk BBQ-smag i de grillede majs ved at lave dem som "majs-ribs".

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Køkken

  1. Fjern bladene og skægget fra majsene.
  2. Flæk majskolben to gange, så du har fire aflange majsstykker. Du kan evt. halvere dem igen, så du har 8 korte stykker.

Grill

  1. Indstil og forvarm grillen til 75°C.
  2. Læg majsene på en grillbakke og sæt dem ind i grillen. Grill dem i ca. 45 minutter.
  3. Sæt en stegeplade i grillen og skru grillen op på 230°C.
  4. Når grillen og stegepladen er blevet godt varm, smelter du lidt smør på pladen. Steg derefter majsstykkerne på alle sider, så de får lidt farve. Det tager ca. 10 minutter.
  5. Pensl til sidst majsene et par gange med BBQ-sauce.

Anret

  1. Spis dem lune og dyp dem i mere BBQ sauce.
  2. Drys evt. med flagesalt.

Print opskriften

arrow_upward