play_circle_outline youtube
Majs Med Parmesan Opskrift Pillegrill 1
Majs Med Parmesan Opskrift Pillegrill 2
Majs Med Parmesan Opskrift Pillegrill 3

Grillede majskolber med revet parmesan

Majs, smør, chili og parmesanost – fire ingredienser er blot det der skal til, for at lave en lækker, grillet delikatesse.

Vi har taget udgangspunkt i den klassiske grillede majskolbe, men i stedet for at lægge smør på, når majsene er færdiggrillede, så vælger vi her at give dem en let stegeskorpe i smeltet smør. Det sikrer, at de grillede majs får den helt rette sprøde og smørkaramelliserede overflade. Til sidst drysser vi med parmesanost og chili, som lige giver et ekstra umamifyldt smagspift.  

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Grill:

  1. Indstil og forvarm grillen til 185°C.
  2. Læg majsene med bladene på, ind på grillristen og grill dem i ca. 20 minutter.
  3. Læg en stegeplade i grillen og skru temperaturen op på 220°C.
  4. Fold bladene bagud, så du har et håndtag at holde i.
  5. Når stegepladen er blevet godt varm smelter du lidt smør på pladen og steger majsene på alle sider deri, så de får lidt farve.

Anret:

  1. Fjern bladene på majsene.
  2. Drys friskrevet parmesanost, salt og hakkede chili over majsene.
  3. Velbekomme.

Print opskriften

arrow_upward