play_circle_outline youtube
Majs Med BBQ Smoer 1
Majs Med BBQ Smoer 2

Majskolber med BBQ-smør

Skal de grillede majs lige have et ekstra skud god BBQ-smag? Så er denne opskrift helt perfekt. Her kombinerer vi nemlig majskolberne med en hjemmerørt BBQ-smør, som giver masser af smag og saftighed, når de tilberedes i grillen.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Køkken:

  1. Bland smørret med Traeger rub. Vi valgte Traeger Chicken Rub, men du kan eksperimentere med alle typer rubs og vælge den, som du bedst kan lide.
  2. Træk bladene bagud.
  3. Fjern skægget.
  4. Smør smørret på majsen og læg bladene tilbage.
  5. Pak dem ind i slagterpapir og luk enderne godt.

Grill:

  1. Indstil og forvarm grillen til 185°C.
  2. Læg de indpakket majs ind på grillristen og grill dem i 20-25 minutter.

Anret:

  1. Pak majsene ud og pil bladene af majsen.
  2. Drys med flagesalt.
  3. Velbekomme.

Print opskriften

arrow_upward