Banankage på grill

En lækker hjemmebagt banankage skal nok bringe glæde uanset om det er til familien, vennerne eller kollegaerne på kontoret. I denne opskrift bager vi kagen på grillen, så vi har mulighed for at lave den i en god stor størrelse.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Dessert

Ingredienser

Sådan gør du


Dejen

  1. Pisk æg hvidt med sukker.
  2. Tilsæt vaniljesukker.
  3. Mos bananerne med en gaffel, og bland med bagepulver, salt, vaniljeskyr og det smeltede smør.
  4. Vend bananblandingen i æggeblandingen.
  5. Tilsæt forsigtigt melet.
  6. Bland chokoladestykkerne rundt i dejen.
  7. Hæld dejen op i den bagepapirbeklædte bradepande.
  8. Skær den hele banan på langs i tynde skiver. Læg skiverne øverst på kagen.

Tilberedning på grillen:

  1. Tænd grillen og varm den op til 190 °C.
  2. Sæt kagen ind ved indirekte varme (sluk brænderen under kagen).
  3. Bag den i ca. 30-35 min. ved 190 °C.

Anretning:

  1. Skær kagen ud i den ønskede størrelse af stykker.

Tip: Server den lune kage med is til.

Print opskriften

arrow_upward