Hjemmelavet fettuccine med rejer i citronsovs

Dyk ned i en gastronomisk rejse med hjemmelavet fettuccine med rejer i citronsovs – en fortryllende kombination af frisklavet pasta, saftige rejer og en frisk, cremet citronsovs. Her får du virkelig en intens smagssymfoni med hvidløg og fintrevet citronskal i wokken.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Hjemmelavet fettuccine:

  1. Lav en vulkan på bordet af durummelet, og skab et "krater" på toppen.
  2. Slå æggene ud i krateret, og hæld en smule olie ved.
  3. Vend melet op i krateret, så massen stille og rolig blandes.
  4. Tilsæt lidt ekstra olie indtil dejen har den samme konsistens som modellervoks.
  5. Stil dejen i køleskabet i minimum en halv time.
  6. Drys mel på bordet og rul dejen helt tyndt ud i ca. 2 mm tykkelse.
  7. Skær pastastrimlerne ud med en kniv eller brug en pastamaskine.

Wok:

  1. Start med at varme olien op.
  2. Kom hvidløg i. Når det dufter godt af hvidløg skal rejerne vendes i. Når rejerne begynder at blive lyserøde skal basilikum vendes i.
  3. Steg det et par minutter. Kom saften fra citronerne og revet citronskal i og derefter pastavandet. Der skal rigeligt med pastavand i, så fettuccinen kan blive våd. Vend det et par gange til det er blandet godt sammen.
  4. Kom fettuccinen i, og vend det godt rundt indtil der ikke er mere overskydende væde tilbage, men pastaen fortsat er våd. Nu er det klar til at blive serveret.

Print opskriften

arrow_upward