Omelet på wok

At lave en omelet i en paellapande på din HOT WOK er både hurtigt og  nemt, mens det også er en smagfuld måde at tilberede den populære æggeklassiker på. Omeletten er utroligt alsidig. Den kan tilpasses præcis efter din smag og præferencer. Tilsæt de grøntsager, det kød eller de krydderier, du ønsker - ja, det er muligt at skabe utallige smagskombinationer. Omeletten er også en fantastisk måde at genbruge rester på, og du kan nemt supplere med nye råvarer.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Frokost
  • restaurant_menu Snack

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen. Tilsæt en smule salt og peber efter smag.
  2. Forbered også dit fyld, som du skærer eller hakker i små stykker.

Forslag til fyld:

  1. Revet ost, skinke, forårsløg.
  2. Revet ost, champignon, løg og krydderurter.
  3. Revet ost, rød og grøn peberfrugt.
  4. Finthakket persille, purløg, kørvel, estragon og basilikum. Lige dele af hver.
  5. Bacon, champignoner og revet permesan.

Tilberedning:

  1. Forvarm en paellapande på din HOT WOK over middelhøj varme.
  2. Tilsæt smør eller olie og lad det smelte/blive varmt.
  3. Hæld æggemassen forsigtigt i den varme paellapande. Brug en spatel til at skrabe æggemassen fra kanten af panden mod midten, så den koger jævnt.
  4. Tilsæt fyldet når omeletten begynder at sætte sig, og toppen stadig er lidt flydende.
  5. Når omeletten næsten har sat sig helt, og fyldet er begyndt at varme op, kan du forsigtigt folde den ene side af omeletten over fyldet for at danne den karakteristiske halvmåneform.

Servering:

  1. Når omeletten er færdig og har en gylden farve, kan du forsigtigt glide den ud på en tallerken. Pynt den eventuelt med lidt friske krydderurter eller ekstra ost.

    Serveringstips: Du kan servere din omelet som den er eller med en salat og brød.

Print opskriften

arrow_upward