Bacon Chili Cheese hotdog

Hotdogs er godt. Chili hotdogs er fantastiske. Bacon chili hotdogs er toppen af menneskelig præstation. Vi starter med at lave en baconbaseret kødsauce, som skal lægges ovenpå vores hotdog, for at opnå den ultimative bacon chili cheese hotdog.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret
  • restaurant_menu Snack
  • restaurant_menu Frokost

Ingredienser

Sådan gør du


Bacon Chili:

  1. Tænd grillen og sæt temperaturen til 180 °C, forvarm grillen med lukket låg i ca. 10-15 min.
  2. Kom din bacon i en gryde og steg på din Traeger i ca. 20 min. eller til at fedtet er smeltet. Hæld alt baconfedtet fra, men efterlad 1 spiseske.
  3. Tilføj de hakkede løg og lad dem sautere i ca. 5 min., indtil de er klare. Tilføj hakket oksekød og hvidløg og tilbered indtil dit hakket oksekød er brunt.
  4. Hæld det meste af fedtet fra, sæt gryden tilbage over varmen og tilføj tomat pure. Tilbered i 2-3 min. indtil farven ændrer sig fra rød til rustrød.
  5. Tilføj tomatsovs, flåede tomater, chilipulver, røget paprika, spidskommen, sort peber, worcestershire sauce, stødt muskatnød og sennep og lad det simre i 15 min. eller indtil det er tyknet. Smag til med salt og mere peber, hvis nødvendigt.
  6. Mens din chili tilbereder, kan du putte dine pølser på grillen, så de når at få grillmærker.
  7. Når dine pølser og chili er færdig, kan du fjerne det fra grillen. Put derefter dine hotdog brød på, så de opnår lidt farve.

Servering:

  1. Så er det tid til at du skal lave din hotdog. Start med at putte pølsen i brødet, put derefter din chili ovenpå og afslut med revet cheddarost, creme fraiche og japaneos.

Print opskriften

arrow_upward