Woksnack med rispapir og kylling

Hvis du har brug for at servere en lækker appetizer, så er denne woksnack med kylling, rispapir og pak choi lige sagen. Det sprødstegte rispapir giver en herlig kontrast til det krydrede kylling, og det er nemt at anrette, så det er klar til gæsternes ankomst.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Snack
  • restaurant_menu Forret

Ingredienser

Sådan gør du


Tilberedning:

  1. Bland marinaden og vend kyllingestykker deri. Lad det trække minimum et par timer på køl.
  2. Varm jordnøddeolie/solsikkeolie op i wokken.
  3. Steg rød karrypasta af i olien i 1 min.
  4. Tilsæt kyllingen og svits det i 2-4 min. Tag kyllingen op af wokken.
  5. Steg pak choi i wokken i 2 min. Tag det op af wokken.
  6. Hæld 3-4 dl olie i wokpanden og varm det op til 180 °C.
  7. Læg rispapir i olien en af gangen og lad det boble op. Tag det straks op igen. Fortsæt til du ikke skal bruge flere.

Anretning:

  1. Anret et stykke rispapir med et par stykker pak choi.
  2. Læg et par stykker kylling på.
  3. Hæld lidt friskpresset limesaft henover anretningen.
  4. Drys til sidst med sesamfrø.

Print opskriften

arrow_upward