Kartofler i andefedt

Vi kan garantere jer lækre sprøde kartofler med denne opskrift, hvor kartoflerne steges i andefedt, hvidløg og rosmarin. Måske dette bliver din fremtidige favoritmåde at tilberede kartofler på, når julearrangementerne står for døren?

Vi griller på en Traeger træpillegrill med signatur træpiller, men du kan bruge de træpiller du har lyst til.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Tilbehør
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Skræl og del alle kartoflerne i kvarte.
  2. Hak halvdelen af rosmarinen fint. Lad den anden halvdel være hel.
  3. Pil hvidløget og mas det lidt med bladet af en kniv.

Tilberedning:

  1. Indstil og forvarm grillen på 185 °C. Forvarm fadet i 10 min.
  2. Smelt andefedtet i fadet. Fordel alle kartoflerne deri.
  3. Grill dem i ca. 25 min.
  4. Hæv temperaturen til 210 °C.
  5. Drys kartoflerne med rosmarinkviste. Læg hvidløgsfeddene ved og drys med Traeger Veggie Rub over kartoflerne.
  6. Lad kartoflerne grille videre i 35-45 min. og vend dem undervejs.

Print opskriften

arrow_upward