Dobbelt klassisk burger

Er du til en helt klassisk burger med chili mayonnaise, ketchup, bøffer, stegte løg, salat og agurk, så prøv denne opskrift her. Vi forkæler med hele to bøffer i hver burger, som begge er rørt op med BBQ-sauce, for at give en ekstra god smag.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Skyl salaten.
  2. Hak chilien og bland det efterfølgende med mayonnaisen.
  3. Bland oksefarsen med BBQ-saucen, salt og peber.
  4. Form bøffer på ca. 250 g. hver. Sæt dem på køl i 30 min.

Tilberedning:

  1. Varm grillen op til 220 °C og sæt stegepanden ind på grillristen.
  2. Hæld olie i stegepanden og læg så løgene herpå, som skal drysses med brun farin, eddike og salt. Grill dem til de er gyldne, men vær opmærksom på at du skal røre i dem ofte.
  3. Læg bøfferne ind på grillristen og grill dem i ca. 12 min. Grill dem i yderligere 8-10 min. på den anden side eller til at kernetemperaturen er 68 °C.
  4. Læg til sidst burgerbollerne på grillen og rist dem gyldne i et par min. på hver side.

Anretning:

  1. Smør bunden af burgerbollen med ketchup.
  2. Læg salat, bøf, agurk, tomat, bøf og en stor portion glaserede stegte løg i,
    i den nævnte rækkefølge.
  3. Smør overbollen med chilimayonnaise og læg den på. Velbekomme!

Print opskriften

arrow_upward