Portobello burger

Kan du bruge inspiration til en kødfri ret, så har vi eksperimenteret med denne portobello burger i ægte veggie style. Burgeren laves i portobellesvampe med pesto af cashewnødder og persille, bøf af kikærter og fyld af ruccola, ristede pinjekerner og parmesanost.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Kom alle ingredienserne til bøfferne, undtagen rasp, i en skål og blend det hele. Lad det trække i 30 min.
  2. Form til 4 bøffer og pensl dem med olie. Vend dem herefter i rasp og sæt dem på køl i 1 time.
  3. Lav i mellemtiden pestoen, ved at blende alle ingredienserne hertil.
  4. Pensl svampene med olie.

Tilberedning:

  1. Indstil grillen til 220 °C.
  2. Læg bøfferne på grillristen og grill dem i ca. 20 min.
  3. Grill portobello svampene et par min. på hver side. Rist i mellemtiden pinjekernerne på en pande.

Anretning:

  1. Læg lidt pesto på svampebunden og toppen.
  2. Tilføj kikærtebøffen, salat, tomat og lidt parmesan.
  3. Drys med pinjekerner og læg portobello toppen på.
  4. Drys med lidt Traeger Veggie Rub på toppen.

Print opskriften

arrow_upward