Pulled Pork burger med bearnaise coleslaw

En klassisk pulled pork burger går man altså aldrig galt i byen med. I denne udgave har vi opgraderet coleslawen, som har fået et strejf af bearnaise. Vi griller på vores Traeger Ironwood 665.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Rub nakkefileten med Traegers chili og hvidløg rub og drys så med salt og peber. Læg den på køl i 10-12 timer.
  2. Bland alle delene til coleslawen.

Tilberedning:

  1. Indstil din grill på 105 °C.
  2. Pak nakkefileten ud og læg den direkte på grillristen. Grill den til den har en kernetemperatur på 90 °C, det tager ca. 12 timer.
  3. Træk kødet fra hinanden og hæld derefter æblejuice over. Krydr med salt og peber.
  4. Rist durumbollerne på grillristen.

Anretning:

  1. Smør både toppen og bunden af bollen med BBQ-sauce.
  2. Put så lidt coleslaw på og en god portion pulled pork.
  3. Tilføj de syltede rødløg og afslut med topbollen.

Print opskriften

arrow_upward