Porchetta burger

Har du en rest tilbage af en omgang porchetta eller har du lyst til at kaste dig ud i at grille en, så prøv denne opskrift hvor vi laver porchetta burger. Burgeren får et syrligt touch af rabarberkompot og syltede rabarber, som giver en hel fantastisk smag til porchettaen.

  • texture Træpillegrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Rids porchettaen efter imellem sværene og drys med flage salt.
  2. Bland alle delene til rabarberkompotten og put det i en gryde.
  3. Til de råsyltede rabarber skal du sætte vand med sukker i kog og efterfølgende lade det køle ned.
  4. Læg de tynde skiver rabarber (vi brugte en tyndskræller) i et glas og tilsæt vaniljestang. Hæld den afkølede sukkersirup over.

Tilberedning:

  1. Indstil grillen til 185 °C.
  2. Når grillen er varm lægges porchettaen på grillristen. Grill den til den har en kernetemperatur på 70 °C, beregn ca. 90 min.
  3. Sæt gryden med rabarberkompotten på grillen i ca. 30 min. og rør jævnligt.
  4. Grill burgerbollerne på alle sider.

Anretning:

  1. Smør toppen og bunden af burgerbollen med rabarberkompot.
  2. Læg en håndfuld rucola og lidt parmesanost på bunden af bollen.
  3. Skær porchettaen ud og læg to skiver på bunden.
  4. Put 1 spsk. grøn pesto og et par af de syltede rabarber ovenpå.
  5. Afslut med knuste flæskesvær og toppen af burgerbollen.

Print opskriften

arrow_upward