play_circle_outline youtube
Roastbeef Paa Gasgrill Opskrift 1
Roastbeef Paa Gasgrill Opskrift 2

Roastbeef på gasgrill

Den klassiske roastbeef er både perfekt som middagsret og som pålæg til frokostbordet. I denne opskrift tilbereder vi roastbeefen på et lag af gulerødder, løg, rødløg og beder i forskellige farver, så du samtidig får noget lækkert grøntsagstilbehør, der matcher den saftige roastbeef helt eminent.

  • texture Gasgrill
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Forberedelse:

  1. Rengør grøntsagerne og skær dem i grove stykker
  2. Smelt smørret i en bradepande, til det bliver gyldent og svits herefter grøntsagerne i ca. 3 min. Rør lidt rundt undervejs.

Tilberedning:

  1. Kødet ligges ovenpå de svitsede grøntsager og tilberedes ved 180 °C på indirekte varme.
  2. Når roastbeefen har en kernetemperatur på 50 °C tages det af, og det skal trække i 10 min. før udskæring.
  3. Imens roastbeefen trækker, kan du lade grøntsagerne blive i grillen, så de fortsat tilberedes. Derved bliver de dejligt møre og er varme, når stegen er klar til at blive serveret.

Servering:

  1. Drys evt. lidt hakkede krydderurter over grøntsagerne, som f.eks. persille.
  2. Skær tynde skiver af roastbeefen og server.

Print opskriften

arrow_upward