Grøn mojo sauce og mojo Rub

Mojo stammer fra De Kanariske Øer og kommer i både en grøn, rød og krydret version. Her får I opskriften på den grønne version, som siden hen har fundet sin vej over Atlanterhavet. Den grønne mojo sauce er karakteriseret ved sin citrus og hvidløg smag, som især egner sig godt til kylling og svineretter.

Opskriften er udarbejdet i samarbejde med: ølogfolk.dk

  • texture Andet
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Sådan gør du


Mojo sauce:

  1. Blend alle ingredienserne i en blender. Blandingen skal være glat, men må gerne have lidt struktur.
  2. Hæld blandingen på en flaske. Du får ca. 350 ml.
  3. Ryst godt før brug.
  4. Brug saucen til marinering af kød, f.eks. kylling og svineretter. Saucen kan også bruges som dressing på salater.

Mojo rub:

  1. Bland alle ingredienserne sammen i en lille skål.
  2. Rubben kan, på samme måde som saucen, bruges til marinering af kød.

Print opskriften

arrow_upward