Thai-inspirerede spareribs

Er du frisk på at prøve spareribs på en ny måde? Så prøv opskriften på disse thai-inspirerede spareribs. Her får du både lov at lege med din Traeger træpillegrill samt dit HOT WOK gasblus. Disse spareribs får masser af eksotisk smag gennem råvarer som chili, fennikel, ingefær, stjerneanis og soya.

Opskriften er udarbejdet af: Handgaard bbq.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedret

Ingredienser

Sådan gør du


Fremgangsmåde:

  1. Tænd din Traeger på 100°C.
  2. Fjern hinden på bagsiden af kambenene.
  3. Læg dem i din Traeger i ca. 2 timer (dette kan undlades).
  4. Hak i mellemtiden chili, rødløg, fennikel og ingefær groft.
  5. Efter to timer kan du skære kambenene op ved at skære ned imellem benene.
  6. Fordel dem i et ildfast fad, eller andet der kan tåle varme.
  7. Fordel alle de andre ingredienser i det ildfaste fad og rør rundt. Sæt det ildfaste fad tilbage i Traegeren.
  8. Efter 3 timer tager du det ildfaste fad ud. Nu skal du tage dine kamben fra og si væsken fra fadet.
  9. Put kambenene i din HOT WOK og tilføj væsken, som du har siet fra.
  10. Reducer væsken så det sætter sig på dine spareribs.

Print opskriften

arrow_upward