Ingredienser
Sådan gør du
IPA is med citron:
- Start med at lave din is. Isen skal gerne stå i fryseren i minimum 6 timer inden servering, og gerne siden natten over.
- Hæld fløden i en skål og pisk den til den begynder at tykne.
- I en anden skål blander du citronsaft, citronskal, øl, sukker og salt. Rør indtil at sukkeret er opløst.
- Hæld derefter din citronblanding i fløden og vend det godt sammen.
- Tilsæt til sidst den kondenseret mælk og vend det sammen.
- Hæld ismassen i en fryseform.
Ananas på rotisseri:
- Gør dit rotisseri klar og tænd for bagbrænderen på høj varme.
- I et stort fad, hvor din ananas kan ligge, blander du sukker, kanel, allehånde og nelliker.
- Skræl din ananas og skær derefter kernen ud.
- Fordel nu siruppen på hele din ananas ved hjælp af en pensel.
- Rul ananassen i det krydrede sukker. Sørg for den er helt dækket - også enderne.
- Sæt ananassen på rotisseriet og sørg for at den sidder ordentlig fast med rotisserigafler.
- Sæt rotisseriet på grillen, hvor ananassen skal grilles indtil den er blevet brun og karamelliseret.
- Fjern ananassen forsigtigt fra rotisseriet og stil den oprejst i et ildfast fad. Hæld lidt rom ned, hvor kernen har været og tænd med en lighter (brug en lighter med lang hals). Oplever du problemer med at tænde din rom, kan du med fordel varme den en lille smule op inden du hælder den ned ananassen.
Servering:
- Når dit rom er færdig med at brænde kan du dele ananassen i 4-6 skiver.
- Server med IPA isen og hæld eventuelt lidt rom ud over retten. Velbekomme!