Brændte mandler i wok

Findes der noget bedre end brændte mandler på en kold vinterdag? Vi har eksperimenteret med at lave dem selv på vores HOT WOK, og det fortryder vi ikke et eneste sekund. Her får du nemlig en lækker opskrift på brændte mandler, der er nem og ligetil. Vi bruger krydderier som kanel, nellike og kardemomme, som ikke blot er med til at sprede en himmelsk duft, men også giver en fantastisk smag til de brændte mandler. Om du bruger krydderier og hvilke, er helt op til dig.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Snack
  • restaurant_menu Dessert

Ingredienser

Sådan gør du


  1. Tænd din wok på fuld styrke.
  2. Hæld mandler, sukker og vand i wokken.
  3. Lad det boble og lad vandet fordampe under omrøring.
  4. Skru ned på ½ blus og lad sukkeret krystallisere, mens du rører i det.
  5. Når sukkeret begynder at smelte igen, tilsætter du dine krydderier. Herefter fortsætter du lidt endnu, men pas på at sukkeret ikke brænder på, da mandlerne i så fald kan klæbe sammen.
  6. Tag mandlerne af blusset og hæld dem ud på et stykke bagepapir, hvor de skal ligge og afkøle.
  7. Når de er afkølet, kan du opbevare dem i en lufttæt beholder.

Print opskriften

arrow_upward